Contact & colofon

Contactgegevens

Portretfoto van Irèn Nooren
Irèn Nooren

Irèn Nooren

info@irennooren.nl
+31 (0)6 203 76 882

Postadres

Witwerkerstraat 13
4813KX Breda
Nederland

Kvknr 58398880

Wil je persoonlijk kennismaken?

Ik vind samenwerken en netwerken met andere kunstenaars en/of creatieven leuk. Woon jij in Noord-Brabant en wil je de mogelijkheden om samen te werken bespreken of wil je je netwerk uitbreiden? Stuur een berichtje via e-mail info@irennooren.nl
of via Signal +31 6 203 76 882.
Heb je mij met spoed nodig?

Bel me op 06-203 76 882 en – als ik de telefoon niet beantwoord – spreek een bericht in. Ik neem z.s.m. contact met je op.

Heb je alles kunnen vinden?

Uiteraard ben ik benieuwd naar wat jij nu écht wilt weten. Stuur me een e-mailtje en laat me weten welke informatie je mist op deze website.

Disclaimer

Mijn werk en gesprekspartner neem ik serieus. Volledig geconcentreerd zijn en deadlines halen vind ik belangrijker dan 24 uur per dag bereikbaar zijn. Mijn telefoon staat daarom regelmatig op ‘stil’ en e-mailberichten komen niet automatisch binnen. E-mails en whatsappberichten bekijk ik minimaal één keer per dag.

Colofon

Een colofon is meer dan de standaard “Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt…”. Doorgaans wordt vermeld wie er heeft meegewerkt aan de totstandkoming van de uitgave. Ook deze website is niet het werk van – en door één persoon. Deze colofon is een shout-out naar iedereen die me geholpen heeft bij het ontwikkelen en beheren van deze website.

Vormgeving en ontwikkeling website

Software achter deze website

Deze website is ontwikkeld met WordPress. Een gratis open-source software die ik sinds 2008 gebruik om websites, blogs en webshops te creëren. Ik ben een trotse gebruiker van de Gutenberg-editor.

Vormgeving en layout website

Het WordPress thema van deze website is door mij vormgegeven en ontwikkeld. Het is gebaseerd op HTML5, CSS3 en responsive designprincipes. Het WordPress handbook is daarbij een geweldig hulp.
Wil je ook een website? Ik help je graag. Stuur me een e-mail om een afspraak te maken voor een persoonlijke gesprek.

Lettertypes op deze website

De bodyteksten staan in Signika Negative, een font ontworpen door Anna Giedryś.

Beeldmateriaal en teksten op deze website

Foto’s en illustraties

De foto’s en illustraties zonder bronvermelding zijn door mij (Irèn Nooren) gemaakt.

  • Heb ik een verkeerde bronvermelding geplaatst bij een foto of illustratie?
  • Of ben je van mening dat ik een foto of illustratie heb gebruikt die jouw creatieve eigendom is?
  • Of wil je één van mijn foto’s of illustraties gebruiken?

Neem contact met mij op via e-mail info@irennooren.nl

Teksten

De teksten zijn grotendeels door mij geschreven. De tekst op de startpagina en de over-pagina zijn geschreven met de hulp van inbound marketing specialist Yvette Sonneveld – dankjewel, Yvette.